OPINIE PACJENTÓW

Super lekarz. Bardzo kompetenty i miły człowiek. Polecam innym. Jesli jeszcze raz zajdzie potrzeba wizyty lekarskiej, to napewno pójdę do Dr. Kukulskiego.

piotrurbanski1

23.października 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Wspaniały lekarz. Zgadzam się z każdą wcześniejszą opinią. Byłam po raz pierwszy i nie z konkretnym problemem, raczej chciałam sprawdzić czy wszystko u mnie ok. Sądziłam, że Pan doktor mnie wyśmieje jak większość w przychodniach, a on zbadał mnie dokładnie i mogłam porozmawiać o swoich obawach. Poświęcił mi sporo swojego czasu. Taki lekarz to cud. Dziękuję i pozdrawiam

sylvia.j23

15.października 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Serdeczne podziękowanie i niskie ukłony kieruję do mojego operatora, pana dr. Michała Kukulskiego. Za jego dostojne podejście do pacjenta, za to, że każdą czynność tłumaczy, informuje o skutkach, pożytkach i zagrożeniach zabiegu. Za jego dociekliwe zaglądanie do historii choroby pacjenta. Za Jego odnoszenie się, niemal z atencją, do chorego, czego na własnej osobie doznałem. Dobry lekarz, dobry człowiek! Wdzięczny pacjent Tadeusz Anioła

patrykborowiak

23.września 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo dobry lekarz, który poświęca czas pacjentowi i dokładnie wszystko tłumaczy oraz odpowiada na pytania związane z chorobą. Polecam innym.

alicja

31.sierpnia 2015

ocena:4

znanylekarz logo

Lekarz z powołania szczegółowe badania, cierpliwość i spokój,wspaniałe podejście do pacjenta.Na pewno polecę pana doktora moim znajomym.

Olga.

25.czerwca 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Uważny i poświęcający czas lekarz. Trafiłam do niego z potrzebą dotyczącą konsultacji z zakresu onkologii plastycznej. Odczytałam medycynę estetyczną i onkologię jako jedno. Wyjaśniliśmy sobie z doktorem nieporozumienie. Otrzymałam z jednej strony rekomendacje gdzie szukać pomocy, a z drugiej pełną oceną dalszych działań, jeśli byłabym zainteresowana samą medycyną estetyczną. Spędziłam w gabinecie niemal godzinę - mam poczucie, że w branży medycznej nie jest to standard, więc doceniam

mmb

14.maja 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Znakomity lekarz.

Edyta Flieger

6.maj 2015

ocena:5

Facebook logo

Bardzo dobry lekarz z powołania , rzadko w tych czasach spotyka się takich lekarzy.Pomimo braku czasu,postara się go wygospodarować dla pacjenta i w pełni wytłumaczyć stan choroby , oraz dalszy przebieg leczenia.Wszystkim polecamy z moją żoną Pana Doktora. Pozdrawiamy !

Boguslaw Wrzos

6.maja 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Lekarz z powołania rzadkością teraz w tych czasach. Szczegółowe badanie wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania wszystko dokładnie wytłumaczone. Badanie szczegółowe. Cierpliwość i spokój bardzo ważne już dawno nie spotkałam takiego doktora. Na pewno polecę pana doktora moim znajomym.Pozdrawiam

Agnieszka Tomska

3.kwietnia 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Profesjonalnie, rzetelnie, rzeczowo, fachowo, precyzyjnie i do tego szarmancko!

Monika Paszkowiak

26.marca 2015

ocena:5

facebook logo

Kompetentny, miły, kulturalny i empatyczny. Badanie jest kompleksowe, dr Kukulski odpowiada na wszystkie pytania, poświęca pacjentowi tyle czasu, ile pacjent potrzebuje. Drobiazgowo objaśnia możliwe skutki uboczne i zasady postępowania po zabiegu. W pełni zasłużone 5 gwiazdek. Polecam!

Aldona

16.lutego 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Potwierdzam wszystkie zamieszczone tu opinie – Pan Dr Kukulski to najwspanialszy lekarz jakiego spotkałam. Świetny w tym co robi, a przy tym bardzo miły. Byłam pacjentką Pana Doktora zarówno w gabinecie prywatnym, jak i w Wielkopolskim Centrum Onkologii - za każdym razem Pan Doktor bardzo interesuje się pacjentem, wszystko wyjaśnia (nawet po kilka razy;) i podtrzymuje na duchu w stresowych sytuacjach. Myślę, że takich lekarzy naprawdę rzadko się spotyka. Na koniec muszę jeszcze dodać, iż Pani sekretarka –p. Żaneta - to również przemiła osoba:)

D.W.

29.stycznia 2015

ocena:5

znanylekarz logo

Zachęcona pozytywnymi opiniami - skorzystałam z konsultacji dotyczącej pieprzyków i znamion na skórze. Doktor bardzo fachowo i rzetelnie wytłumaczył mi na co zwrócić uwagę obserwując zmiany. Pokazał mi kilka bardzo sugestywnych zdjęć dla przykładu i opowiedział o różnych przypadkach pacjentów. Dodatkowo zdiagnozował stan skóry twarzy i polecił co mogę zrobić z rozstępami na kolanach. Na razie nie muszę decydować się na dalsze leczenie czy kosmetykę, ale jeżeli kiedykolwiek będę zamierzała, to zdecydowanie wrócę. Lubię lekarzy, którzy budzą zaufanie swoją wiedzą - wtedy pacjent może czuć się pewnie i wiem na co zwracać uwagę, żeby czuć się bezpiecznie. Wizyta trwała około 40 minut i kosztowała 100zł. To bardzo dobrze wydane pieniądze. Dziękuję.

iska.sadowska

2.grudnia 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo dobry lekarz. Wspaniałe podejście do pacjęta. Dużo poświęconego czasu. Szczegółowe wyjaśnienie ,,tematu''. Rewelacja.

miwanczuk1

17.listopada 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wizyta u Pana Doktora to czysta przyjemność. Nie spotkałam nigdy kogoś takiego. Kontakt z pacjentem, cierpliwość, zrozumienie = REWELACJA! No i jeszcze ten uśmiech... Polecam!

krokodylus

23.września 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Kompetentny, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, którym jest dziecko.

Anna

7.sierpnia 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem po pierwszej wizycie u dr Kukulskiego i jestem pod wrażeniem tego, jak wiele uwagi i czasu mi poświęcił. Kompleksowe badanie, udzielanie wyczerpujących odpowiedzi w sposób zrozumiały i jasny, przedstawienie propozycji leczenia również tak, aby nie było wątpliwości i niedomówień, a w razie ponowienia pytania przeze mnie - cierpliwe powtórzenie lub tłumaczenie tak, aby pytanie czy najmniejsza wątpliwość, pozostała wyjaśniona, bez cienia irytacji ze strony lekarza. Lekarz sympatyczny, profesjonalny i przyjazny swojemu pacjentowi. Polecam!

Kalina

30.czerwca 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo dobry lekarz, nie żałuje czasu dla pacjenta i wszystko tłumaczy z cierpliwością. Poniższe opinie o p. doktorze nie kłamią. Pacjent wychodzi z gabinetu bez żadnych wątpliwości czy niejasności.I chociaż byłam tylko na konsultacji jestem zadowolona, ponieważ pierwszą rzeczą najważniejszą dla pacjenta jest rzetelna informacja. Szczerze polecam!

violen

16.czerwca 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo Dobry lekarz poświęca dużo czasu pacjentowi,bardzo dokładny jeżeli chodzi o zabieg zszycia płatka ucha jestem zadowolona ,dokładny,staranny lekarz z powołania polecam Pacjentka

augustowrzeka23

9.czerwca 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Pierwsza wizyta na wysokim poziomie, opinie i oceny jak najbardziej uzasadnione, żona była bardzo zadowolona. Polecam.

Troskliwy mąż

22.maja 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Komentarze nie kłamią. Nie wiem jak jest w WCO bo byłem prywatnie u doktora, ale to była AMERYKA. Profesjonalizm w pełnym wydaniu!

karol

9.maja 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Dr Michał Kukulski to kompetentny, rzeczowy, bardzo dobry specjalista i fachowiec. Dziękuję z calego serca, za okazaną mi pomoc i wsparcie po ciężkiej operacji (jestem po zabiegu usunięcia piersi). Trafiłam do Doktora Kukulskiego z polecenia i wszystkim śmiało mogę go polecić. Bardzo mi On pomógł, podniósł mnie na duchu, dzięki niemu szybciej wróciłam do normalnego codziennego życia. Żałuje tylko, że od razu nie trafiłam do Doktora Kukulskiego. Jest On najlepszym specjalistą. Z pozdrowieniami Gabriela Bączkowska

Gabriela

10.kwietnia 2014

ocena:5

ranking logo

Fachowo, z zaangażowaniem. Pan doktor mimo, że była to tylko konsultacja poświecił mi bardzo dużo czasu. Na pewno do niego wrócę już w celu usunięcia znamion.

A.Dutkiewicz

12.marca 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Uważam, że dr Kukulski to bardzo kompetentny lekarz. Dokładnie objaśnia na czym bedzie polegało leczenie. Cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Zabieg przebiegł bezboleśnie i nie pozostawił śladu zgodnie z zapewnieniem pana doktora. Miałam małą zmianę na twarzy i obawiałam się blizny. Polecam!

magdapiskorska5

26.stycznia 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Świetny lekarz, profesjonalny w każdym calu, naprawdę godny polecenia. Wszystko dokładnie i cierpliwie objaśnia, nie spieszy się. Podejście do pacjenta w skali od 1 do 10 oceniłbym na 20 :-) Życzyłbym sobie spotykać tylko takich lekarzy na swej drodze.

Robson

16.stycznia 2014

ocena:5

znanylekarz logo

Dziękujemy Panu Doktorowi za...spokojne Święta:)).To cud,że akurat do Pana udało się dostać przed Świętami.Pan Doktor rozwiał wątpliwości,uspokoił,gruntownie przebadał i zrobił o wiele więcej niż musiał!Dziękujemy!

bea

20.grudnia 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Doktor Michał Kukulski to rewelacyjnym specjalistą. Jeszcze nie spotkałam się z lekarzem który tak ciepło podchodzi do pacjenta- jest wyrozumiały, sympatyczny i oczywiscie profesjonalny. A co do mojej dolegliwości to pod fachową opieką p. Michała zostałam wyleczona w krótkim czasie. Dzis mijają 3 miesiące od zabiegu i ani śladu po chorobie. Polecam lekarza na 5+ !!!! :)))

Asia Nalepa

19. grudnia 2013

ocena:5

dobrylekarz logo

Rewelacyjny lekarz !!! wyrozumiały, miły i profesjonalny. Dzięki doktorowi pomocy wreszcie zapomniałam o mojej dolegliwości. P. Michał dba i rozumie swoich pacjentów. Już po pierwszej wizycie wiedziałam że trafiłam w dobre ręce. Polecam!!!!!!

joana2024

19. grudnia 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Dwa tygodnie temu miałam przeprowadzony zabieg polegający na wycięciu naczyniaka z małżowiny usznej z plastycznym pokryciem ubytku. Zabieg nie był łatwy ze względu na nietypowe umiejscowienie guza. Zabieg przeprowadzony był sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego, który jest lepszy niż się spodziewałam-uszko jest śliczne. Doktor Michał Kukulski jest profesjonalnym, rzeczowym i kompetentnym chirurgiem .Przychylam się do wszystkich pochlebnych opinii wyrażonych przez pacjentów Pana doktora. To najlepszy lekarz, na którego mogłam trafić.

Marzena

13. listopada 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem bardzo zadowolony z pracy doktora Kukulskiego. Przeprowadził mój zabieg w sposób profesjonalny, a przy tym w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Rana szybko się zagoiła, a blizna jest w zasadzie niewidoczna. Pan doktor ma bardzo dobre podejście do pacjenta - cierpliwie udziela odpowiedzi na każde pytanie i potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące leczenia. Polecam. Zdzisław S.

Zdzisław S.

11. października 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem bardzo wdzięczna Panu za wykrycie, usunięcie, i fachową opiekę po usunięciu moich znamion raka złośliwego. Ta informacje powinni przeczytać wszyscy pacjenci i lekarze. Napewno uzdrowiłoby to nasza Służbę zdrowia!

Anita

7. października 2013

ocena:5

znanylekarz logo

QKA to marka, której można śmiało powierzyć swoje zdrowie. W rozmowie doktor Kukulski traktuje pacjenta z szacunkiem i partnersko, co świadczy o wysokim poziomie kompetencji interpersonalnych. Wszelkie pytania i wątpliwości są cierpliwie i obszernie wyjaśniane podczas konsultacji, tak więc pacjent wychodzi doinformowany, dzięki czemu może podjąć świadomą i suwerenną decyzje o dalszym toku leczenia. Jeśli chodzi o umiejętności chirurgiczne, to w mojej opinii laika, lekarz przeprowadził zabieg usunięcia znamion bez pośpiechu, dokładnie i delikatnie. Rany zostały zszyte wyjątkowo precyzyjnie, co myślę jest szczególnie istotną informacją dla osób zwracających szczególną uwagę na zadowalający efekt estetyczny. Po zabiegu pacjent otrzymuje wyczerpującą informację jak postępować z raną i nie ma oporów skontaktowania się, gdy ma pytania lub wątpliwości podczas rekonwalescencji. Również duże podziękowania w kierunku sprawnie funkcjonującej recepcji, do której jest bez problemu się dodzwonić, a w przypadku pozostawienia wiadomości otrzymuje się szybki telefon zwrotny. Także plus za możliwość płatności kartą. Reasumując, cieszę się, że trafiłem do gabinetu, który może być wyznacznikiem wysokiego poziomu profesjonalnej usługi medycznej. Gratulacje.

Jakub

29. września 2013

ocena:5

znanylekarz logo

U dr Michała Kukulskiego miałem wycinane sporych rozmiarów znamię barwnikowe z pachwiny. W gabinecie panuje bardzo życzliwa atmosfera, przekazano mi szczegółowe informacje dotyczące samego zabiegu oraz jak należy się obchodzić z raną w trakcie jej gojenia. Miałem obawy co do samego zabiegu ze względu na to że jest to miejsce intymne, jednak w trakcie zabiegu nic nie bolało, a dr Kukulski wykazywał się profesjonalnym podejściem do pacjenta, dzięki czemu czułem się bardzo komfortowo. Rana zagoiła się pomyślnie, a blizna jest niewidoczna pomimo, że jest to ciężko gojące się miejsce. Gorąco polecam, Pan dr Kukulski jest doskonałym lekarzem.

M.B.

18. września 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Dr Kukulskiego poznałam na oddziale chirurgii onkologicznej w Wielkopolskim Centrum Onkologii. Pan dr Kukulski był odpowiedzialny za wycięcie siedmiocentymetrowego guza z mojej lewej piersi. Bardzo się bałam operacji. Dr Kukulski dzięki odpowiedniemu podejściu do drugiego człowieka, zaangażowaniu i poczuciu humoru potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości oraz pozytywnie nastawić pacjenta przed operacją. W bardzo zrozumiały dla mnie sposób wyjaśnił mi istotę zabiegu. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach. Po operacji pierś zachowała swój kształt, nie było żadnych komplikacji. Jestem bardzo wdzięczna dr Kukulskiemu za dobrą opiekę i przeprowadzenie operacji mojej piersi. Jest to człowiek godny zaufania. Jadwiga B.

Jadwiga B.

18. września 2013

ocena:5

znanylekarz logo

12 marca br. dr Kukulski przeprowadził zabieg polegający na usunięciu znacznej części skóry ze zmianą nowotworową (na policzku pod okiem). Po upływie sześciu miesięcy nie pojawiły się symptomy nawrotu choroby, a blizna jest niewidoczna. Za profesjonalizm, skuteczność i bardzo życzliwe podejście do pacjenta - serdecznie Panu Doktorowi dziękuję!

Stefan

3. września 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Polecam Dr.Kukulskiego.Robiłam u niego botox.Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu.Zastrzyki wykonane bezboleśnie,bez siniaków.Cenie Pana Doktora za jego profesjonalizm,odpowiednie podejście do pacjenta,cierpliwość, dużą kulturę osobistą.Jest pozytywną osobowością,100% fachowiec,ciepły człowiek,przystojny i ma ładny uśmiech.Pozdrawiam serdecznie.Będę do Doktora wracać.Dziękuję!!!Beata R.

Betrem

12. sierpnia 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Pan doktor pomógł mi z przebarwieniami, które pojawiły się na mojej twarzy. Kilka wizyt u niego i sytuacja się diametralnie zmieniła. Teraz nawet bez makijażu wyglądam świetnie!

Roxan_ka

6.czerwca 2013

ocena:5

abczdrowie logo

Doktor Kukulski to fajny lekarz! Pomógł mi odnowić swoje zdrowie i wygląd :) Polecam go z całego serca :)

ewelina_poznań

9. kwietnia 2013

ocena:5

abczdrowie logo

3 miesiące temu dr Kukulski wyciął mi brodawczaka w bardzo delikatnym, nietypowym miejscu (kącik ust). Dziś nie ma sladu po tym zabiegu. Do tego życzliwe podejście do pacjenta powodują, że polecam każdemu ten gabinet i tego lekarza. Serdecznie dziękuję !

gward

9. marca 2013

ocena:5

znanylekarz logo

Gabinet doktora znalazłam przez ten portal. Mężowi, podczas snu rozeszły się szwy zewnętrzne i wewnętrzne, po wycięciu guzka w przychodni. Perspektywa chodzenia z dziurą w plecach, delikatnie mówiąc - nie napawała optymizmem. Odpowiedz na moje zapytanie ad. rany, dotarła na moją skrzynkę niezwykle szybko. Pan doktor, który mimo wylotu w ten sam dzień - dostosował się do naszego przyjazdu następnego dnia. Rana została bardzo estetycznie i dokładnie zszyta, wszystko finalnie pięknie się zagoiło. Blizna jest równiutka, bez dziwnych rogów ze skóry na krańcach szycia. Odniosłam wrażenie, że pacjent traktowany jest bardzo indywidualnie i bez pośpiechu. Nawet korespondencja mailowa dawała mi wewnętrzny spokój. Polecam każdemu, bo my przy kolejnych dolegliwościach z całą pewnością zwrócimy się o pomoc do Pana doktora. Pozdrawiamy serdecznie Katarzyna i Piotr

Kasia

6. grudnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Serdecznie dziękuje. dr.Michał Kukulski jest bardzo serdecznym ,milym lekarzem dziękuje za opiekę w szpitalu i bardzo ciepłe podejście do mnie jako do pacjenta,za wytłumaczenie niezrozumiałych spraw i za przekazanie pozytywnego myślenia,również za bardzo fachowe i rzetelne podejście do zabiegu.

Iwona K.

29. listopada 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna dr Michałowi Kukulskiemu za profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta. Miałam usuwane znamię na twarzy, w miejscu bardzo wrażliwym, po którym dziś już nie ma śladu. Zabieg odbył się bezboleśnie, a wizyta u Doktora przebiegała w miłej i bezstresowej atmosferze. Doktor Kukulski to rzetelny, świetny lekarz, z powołaniem i jak najlepszym podejściem do wykonywanej profesji, a co najważniejsze - do pacjenta. Dziękuję!

Ewa Wójciak

12. października 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dobry los sprawił, że leczeniem mojego schorzenia w Wielkopolskim Centrum Onkologii w Poznaniu zajął się lekarz medycyny estetycznej Pan Michał Kukulski. Ogromnym szacunkiem i wdzięcznością wyrażam Panu Doktorowi Kukulskiemu serdeczne podziękowanie za skuteczny efekt leczenia, za okazywane serce i szacunek.

Eugeniusz B.

20. września 2012

ocena:5

znanylekarz logo

miesiac temu poddalem sie dla mnie wstydliwego zabiegu wyciecia znamiona barwnikowego z moszny. dzis po bliznie nie ma sladu a sam zabieg przebiegal w bardzo dobrej atmosferze, oprocz miejsca bałem sie bardzo bólu - nic a nic nie bolalo. a Doktor Kukulski wykazal sie pelnym profesjonalizmem. bardzo dziekuje i sle pozdrowienia. wdzieczny pacjent

mm

12. września 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dziękuję za wstrzyknięcie botoksu w zmarszczki na czole i kurze łapki, bez bólu, bez siniaków. Jestem bardzo zadowolona! Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze! Pozdrawiam i do zobaczenia we wrześniu! Pozdrawiam z wakacji, Marta

Marta

15. sierpnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Poszukując dobrego specjalisty w zakresie medycyny estetycznej, trafiłam do pana Kukulskiego. Konsultacja przeprowadzona w miłej, spokojnej atmosferze, otrzymałam wyczerpujące wyjaśnienia dotyczące stosowanych preparatów oraz zabiegu - wypełnienia bruzd nosowo - wargowych HA. Wypełniacz podano równomiernie, brak krwiaków, opuchlizny, grudek - 30 minut po zabiegu spacerowałam już po mieście. Jestem w pełni usatysfakcjonowana, pan Michał to godny polecenia profesjonalista... jesienią wracam na botoks.

Marta

3. sierpnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Do Pana Doktora Michała Kukulskiego zgłosiłam się z jedenastoletnią córką. Miała zmianę na lewej ręce-narośl. Przeszkadzało to dziecku. Martwiłam się –już poza względami czysto estetycznymi-czy to w przyszłości nie będzie stanowiło jakiegoś zagrożenia zdrowia. Pan Doktor ze spokojem wysłuchał wypowiedzi moich i –co równie ważne czy nawet najważniejsze- słów dziecka. Następnie wyjaśnił -jak najbardziej przystępnie dla dziewczynki i mnie samej-w jaki sposób usunie zmianę. Pan Michał Kukulski ma niezwykłe podejście do dzieci. Potrafi je uspokoić , mówiąc np. o użyciu czarodziejskich maści i specyfików. Słowo „czarodziejski” działa wszędzie, a w gabinecie lekarskim- w którym znajduje się dziecko –brzmi naprawdę magicznie!

Oto, jak córka wspomina dziś zabieg: „Przed wejściem do gabinetu bardzo się bałam. Myślałam, że będzie bardzo bolało. Pan Doktor był jednak czarodziejem. W ogóle nie bolało! Wyglądam już pięknie. Nie mam żadnego śladu! Dziękuję Panie Doktorze! Jest Pan naprawdę magiczny”. Dodam, że jako matka mogłam być obecna podczas zabiegu w gabinecie. Panu Doktorowi w ogóle nie przeszkadzała moja obecność. Widziałam bardzo dobre przygotowanie Pana Michała Kukulskiego do usuwania zmiany. Sama się uspokoiłam, obserwując wszystko i słuchając opowieści o magicznych specyfikach. Profesjonalne przygotowanie Lekarza, ogromna życzliwość, dbałość o bezpieczeństwo i bardzo dobre samopoczucie „małego” pacjenta -to wszystko sprawiło, że obie jesteśmy bardzo wdzięczne Panu Doktorowi. Zabieg ten będzie się nam już na zawsze kojarzył z bajkowym światem i Lekarzem-Czarodziejem. „Była narośl i nie ma narośli-jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki”- mówi córka, a ja oczywiście przytakuję…

Maria

24. lipca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dr.Kukulskiego poznałam podczas mojego pierwszego pobytu w WCO-Odz.Chirurgii II, pomyślałam taki młody lekarz pewnie dopiero co nabiera praktyki zawodowej?( i tu sromotnie się pomyliłam) ,nie był moim lekarzem prowadzącym, ale wytłumaczył co i jak będzie robione.Wydał mi się bardzo konkretny i rzeczowy. W czasie mojego drugiego pobytu na oddziale również dr.Kukulski zajął się mną bardzo serdecznie(pomyślałam są jeszcze tacy lekarze?),ale jak widać są, wspaniały lekarz,ciepły, serdeczny człowiek, a przy tym nieziemsko przystojny.Pozdrawiam serdecznie życzę dalszych sukcesów w życiu zawodowym jak i prywatnym.Dziękuję.

Krystyna

3. lipca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo ciężko ująć mi w słowa wdzięczność dla dr Kukulskiego. Przede wszystkim jest to osoba, która przywróciła mi wiarę oraz chęć do życia. Nieprzyjemne doświadczenia z lekarzami z poprzedniego szpitala w którym byłam leczona ustanawiały mnie w przekonaniu, że moja choroba to jednoznaczny wyrok. Dodatkowo ich objętność i lekceważący stosunek ze strony personelu jeszcze bardziej pogłębiały moje załamanie. Na szczęście w tej nierównej walce z nowotworem pomógł mi dr Kukulski. Teraz patrząc z perspektywy, na to co działo się kilka miesięcy temu mogę powiedzieć, że już po pierwszej rozmowie zmienił on moje nastawienie. Rozmawiając z doktorem człowiek wie, że w tym momencie jest w centrum uwagi, że nic nie jest ważniejsze od niego, a to bardzo podbudowywuje. Potrafi uspokoić, ostudzić emocje, wytłumaczyć wszystko dokładnie i zrozumiale, nawet jeżeli musi coś powtarzać wiele razy. Dodatkowo wielkim wsparciem jest zainteresowanie pacjentem, objawiające się częstymi wizytami doktora pytającego się o samopoczucie. Poza wspaniałą osobowością, uważam że jest to doskonały fachowiec. Joanna.P

Joanna P.

21. czerwca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dr. Kukulski odbudowuje swoją postawą wiarę w lekarzy i ich powołanie. Pierwszy raz spotkałem lekarza, który tłumaczy pacjentowi wszystko, co będzie robił, w sposób przystępny dla każdego. Wszystkie zalecenia podaje spisane jasno i zrozumiale. Umawiając się na wizyty zawsze jest punktualny i stale dostępny pod telefonem. Dla mnie i mojej mamy, która była pacjentką, jest wzorem lekarza i przede wszystkim człowieka. Więcej takich lekarzy, a chorowanie nie byłoby taką traumą dla pacjentów.

Krzysztof Pierzchawka

20. czerwca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo dobry lekarz, wybitny specjalista, wspaniały człowiek. Abyśmy tylko takich ludzi spotykali na swojej drodze, to na pewno nie będziemy osamotnieni w swojej chorobie i będziemy mieli szansę na godne dalsze życie. To jest człowiek, który nie zostawi cię w cierpieniu, nie przejdzie obok ciebie obojętnie.

Lidia i Arkadiusz

15. czerwca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo dziękuję Panu za korektę nosa. Szybko, sprawnie, bez siniaków. Nie wiedziałam, że za pomocą zastrzyków można tak ładnie wyprostować nos, jeszcze raz Panu dziękuję, pozdrawiam i do zobaczenia!

CM

8. czerwca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

W moim życiu bardzo dużo czasu spędziłam w szpitalu, poznałam niejednego lekarza, jednak żaden nie wywarł na mnie takiego wrażenia jak doktor Kukulski. Poza wielkim profesjonalizmem, na którym zależy każdemu pacjentowi doktor jest osobą dbającą również o spokój psychiczny pacjenta. Potrafi on podnieść człowieka na duchu, zażartować, odpowiedzieć na wszystkie pytania, nawet jeżeli musi kilkakrotnie tłumaczyć ten sam niezrozumiały dla pacjenta problem. Wyczuwalna jest troska o pacjenta, doktor bardzo często odwiedzał mnie na Sali szpitalnej, pytał o samopoczucie. Wspaniałą umiejętnością doktora jest umiejętność takiego skupienia się na pacjencie, że człowiek odnosi wrażenie iż nie ma w tym momencie nic ważniejszego od jego choroby, a raczej walce z nią. Dzięki temu, człowiekowi jest o wiele łatwiej toczyć tę nierówną walkę z chorobą. Pisząc to podziękowanie jestem już po drugim zabiegu. Wciąż pogłębia się moje przekonanie, że gdy zaufam doktorowi Kukulskiemu, to na pewno się na nim nie zawiodę.

Karolina M.

1. czerwca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem już bardzo wiekową kobietą, której nie omijały choroby, a przy tym różne operacje. W takich niebezpiecznych chwilach dla mojego życia miałam szczęście spotkać wspaniałych lekarzy. Półtora roku temu musiałam znowu zmierzyć się z podstępną chorobą - rakiem skóry umiejscowionym bardzo niebezpiecznie przy oku. I znów dostałam się w ręce bardzo miłego, serdecznego, młodego lekarza, a przy tym wspaniałego człowieka, który mistrzowsko usunął chorą skórę, a jego zdolności plastyczne spowodowały, że nikt nie zauważa, po jakiej jestem operacji. Doktor Michał Kukulski to nie tylko utalentowany lekarz - mistrz w swoim fachu, lecz także uprzejmy, taktowny, życzliwy, uroczy, sympatyczny, pełen dobroci i troski o zdrowie pacjenta człowiek. Panie doktorze, za wspaniałą serdeczność okazywaną pacjentom, życzę Panu samych sukcesów w lecznictwie i szczęścia w życiu osobistym.

Ewa P.

29. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Witam Panie doktorze, chciałabym podziękować za leczenie. Miałam problem z tłuszczem na brzuchu. Po 4 zabiegach rozpuszczania tłuszczu, tłuszczu jest coraz mniej, chodzę do dietetyka, schudłam 5kg, i chudnę dalej! Mam nadzieję że rozpuszczony tłuszcz na brzuchu nie wróci, dziękuje i pozdrawiam Ania M.

Ania M.

17. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Uważam, że Pan dr Kukulski jest doskonałym fachowcem. Konsultacja przebiegła w bardzo miłej atmosferze, mogłam spokojnie bez pośpiechu porozmawiać z Panem doktorem, przedstawić swój problem i skonsultować oczekiwania. Jestem zadowolona z efektów samego zabiegu. Pan Doktor wypełnił mi zmarszczki na twarzy i oszczyknął botoxem czoło. Wygląd po zabiegu bardzo się poprawił, ale w bardzo naturalny sposób, bez sztuczności. Będę do niego wracać, polecam.

Wanda z Leszna

17. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dziękuję Panu za uratowanie mojej twarzy. Miałam raka skóry na twarzy, dzięki Panu mogę znów żyć , bardzo dziękuję za zabieg i opiekę. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego !

Wdzięczna pacjentka z Gniezna

14. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Pan Doktor Kukulski jest dla mnie wspomnieniem - przede wszystkim - wspaniałego człowieka. Ale także,mimo młodego wieku, prawdziwego Mistrza. Jestem jego byłą studentką i zawsze będę wspominać zajęcia z Panem Doktorem jako doznanie niezwykłego profesjonalizmu,charyzmy i wybitnego poziomu intelektualnego. Dziękuję Panu za "światełko w ciemności" podczas trudnych pierwszych lat i niezrównany wzór do naśladowania:) To wielka strata dla studentów,że już Pana z nimi nie ma. Był Pan (i wierzę,że jest i będzie) najlepszy!

Studentka

7. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Doktor Kukulski przeprowadził u mnie operację usuwania narośli z twarzy oraz przeszczep skóry. Dał się poznać jako wspaniały fachowiec w tej dziedzinie. Mało tego okazał się cudownym człowiekiem i dzięki Jego opiece mimo mojego podeszłego wieku czułam się wyjątkowo. Całym sercem polecam Doktora Michała jako wielkiego eksperta w swojej dziedzinie i przesympatycznego, młodego człowieka.

Gabriela O.

6. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dr Michał Kukulski jest wybitnym specjalistą i wspaniałym lekarzem. Gorąco polecam pana Doktora!

Ewelina C.

6. maja 2012

ocena:5

znanylekarz logo

U Pana doktora byłam już 3 razy okazał się rewelacyjnym specjalista. Na moje zmarszczki zabieg botoxem był bezbolesny i nie zostawiał żadnych sladów po nakłuciu w postaci siniaków ( co zdarzało mi się wcześniej) jestem bardzo zadowolona z trwałości efektu i zainteresowania doktora Kukulskiego moim stanem po zabiegu. Podobało mi sie to że Pan doktor przed zabiegiem zrobil mi zdjecia a później podczas kontroli pokazal mi jak wygladalam przed terapia i mogłam sama się przekonać o różnicy i ona była widoczna! polecam! dziekuje !

Hania S.

29. kwietnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Polecam wszystkim, którzy szukają dobrego i sumiennego lekarza. Leczę się u dr Kukulskiego od kilku lat, wcześniej usuwałam znamiona, teraz się upiększam (botox , wypełniacze) i zawsze jestem zadowolona z efektów, polecam też znajomym. Dziękuję

Ania R.

28. kwietnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Pan doktor Michał Kukulski jest młodym, zdolnym i bardzo pracowitym lekarzem, zafascynowanym medycyną estetyczną i chirurgią plastyczną. Owocem tego są bardzo wysokie kwalifikacje z zakresu medycyny estetycznej oraz duże i wciąż podwyższane umiejetności (bardzo duże jak na młody wiek) z chirurgii plastycznej. Doświdczyłem tego osobiście po urazie, którego konsekwencją była rana szarpana nosa i wargi górnej. Pan doktor usunął zniszczone tkanki i z powodu rozległego ubytku tkanek wykonał przeszczep skóry. Po 6 miesiącach od zabiegu efekt ponad oczekiwania - ŚLADU NIE MA!!! Dziękuję Panie doktorze!

Bartosz K.

15. kwietnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Bardzo dobry, miły, młody lekarz chirurg-onkolog. Byłam operowana przez dra Michała Kukulskiego pół roku temu - diagnoza: guz prawej piersi. Bałam się tej operacji, ale pod opieką dra Kukulskiego byłam spokojna. Jestem bardzo wdzięczna za jego życzliwość przed i po operacji. Doktor Michał Kukulski to bardzo dobry specjalista: rzeczowy, konkretny, pewny przy podejmowaniu trafnych decyzji. Polecam wszystkim, którzy mają problemy onkologiczno-chirurgiczne. Osobiście mam do niego pełne zaufanie.

S. Sz. z Kalisza

9. kwietnia 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Od dłuższego czasu leczę się u Pana Michała Kukulskiego. Jest to lekarz młody, ale o bardzo dużej wiedzy rzeczowej, która ciągle poszerza. Jest opiekuńczy, dbający o pacjenta. Potrafi wytłumaczyć wszelkie wątpliwości, doradzić jak postępować, by szybko dojść do zdrowia. Szczerze polecam usługi Pana Doktora, w ręce którego można się oddać z pełnym zaufaniem. Dziękuję serdecznie tą drogą za opiekę prosząc o dalszą – pacjentka – Czesława G.

Czesława G.G.

31. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Polecam dr Kukulskiego, robilam wypelniacz na twarzy, jestem bardzo zadowolona z efektu, spokojny lekarz, rzeczowy, informuje co Ci wstrzykuje.

ePr

30. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Robiłam u dr Kukulskiego Botox 6 miesięcy temu. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu, nie miałam żadnych siniaków. Botox jeszcze trzyma, dr Kukulski po 2 tyg. podczas kontroli dostrzyknął mi gratis kilka jednostek. Zastrzyki nic mnie nie bolały. Polecam wszystkim dr Kukulskiego, uczciwy i zna się na rzeczy.

Maria N.

30. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dr.Michała Kukulskiego poznałam,będąc pacjentką WCO-Oddz.Chirurgii Onkologicznej II. To wspaniały, wrażliwy na cierpienie pacjenta lekarz. Miły, troskliwy, po prostu wyjątkowy.Dziękuję Panie Doktorze.

~Anna D.

29. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Od kilku lat regularnie poddaje się peelingom z kwasu pirogronowego jakie wykonuje mi doktor Michał Kukulski jestem bardzo zadowolony te zabiegi działają bardzo dobrze na moja przetłaczająca się skórę twarzy. U doktora Kukulskiego wykonywałem również lipolizę brzucha i podbródka dała to razem z dietą rewelacyjne efekty. Podobnie jak ostania zmiana wycinana z okolicy kącika nosa po której nie ma żadnego śladu. Polecam Pana Kukulskiego ze względu na dokładność i profesjonalizm w swoich fachu. Z każdą zmianom barwinkową na skórze udam się właśnie do niego.

pm

19. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Jestem pacjentką szpitala onkologicznego na Garbarach. Jestem po operacji usunięcia piersi. Leżąc na oddziale onkologicznym spotkałam wspaniałego człowieka, Pana doktora Michała Kukulskiego. Jest młodym lekarzem z zainteresowaniem i ciepłem zajmującym się fachowo nie tylko przypadkami chorobowymi pacjentów, ale też ich samopoczuciem i problemami. Polecam pana doktora Kukulskiego jako bardzo dobrego, godnego zaufania i oddanego pacjentom lekarza.

~Wdzięczna pacjentka z Poznania

10. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dr Michał Kukulski zoperował mi zmiany barwnikowe twarzy.Jestem bardzo zadowolona z rezultatów - już trzy tygodnie po zabiegu a blizny są niewidoczne.Bardzo polecam, nie tylko za bardzo dobry efekt kosmetyczny, ale szczególnie ze względu na serdeczne podejście i zainteresowanie pacjentem również po zabiegu.

MariaW

8. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Doktor Kukulski to przede wszystkim lekarz pełen empatii, szanujący pacjenta i jego osobiste potrzeby, poświęcający sporo czasu na rozmowę i zbadanie chorego. Gorąco polecam pacjentom ceniącym u lekarza profesjonalizm, wiedzę medyczną na najwyższym poziomie, zaangażowanie i indywidualne podejście do każdego chorego.

Anonim

7. marca 2012

ocena:5

dobrylekarz logo

W 2010 roku doktor Michał Kukulski usuwał mi kilka znamion barwnikowych z twarzy oraz ramion. Zabieg przeprowadził sprawnie a efekty są rewelacyjne, bo dzisiaj nawet ja nie dostrzegam śladów po szwach. Polecam go jako cierpliwego i świetnego fachowca.

Pacjentka z Koszalina

6. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Dr Kukulski jest wybitnym specjalistą, do swojej pracy podchodzi z pełnym zaangażowaniem. Miałam przez pana doktora usuwane znamie, po którym nie mam najmniejszego śladu. Wszystkim bardzo serdecznie polecam!

ewela-bukiecik

3. marca 2012

ocena:5

dobrylekarz logo

Dr Michał Kukuslki to młody zdolny zdecydowany chirurg. Usnął mi 4 znamiona na twarzy, które przeszkadzały mi przy goleniu (zacinałem się) i 4 znamiona na plecach. Jestem bardzo zadowolony z opieki.

W.Mazurkiewicz

2. marca 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Pan doktor Kukulski pieknie sie zaja moim 3 letnim synkiem po powaznym poparzeniu reki. Poparzenia zdazylo sie podczas naszego urlopu w Polsce. Doktor Kukulski nie tylko zbadal ale i tez dal i zmienial opatrunek, wycial skore po bliznie i po naszym wyjezdzie z Poznania nawet prosil o zdjecia zeby sprawdzic czy raczka sie goji jak trzeba. Synek bardzo sie boi lekarzy i szpitali - ale predko nabral zaufania do doktora Michala i bez placzu ani awantury oddal sie pod jego opieke - nawet kiedy trzeba wycinac skore. Raczka pieknie zgojona - ani sladu. Jestem zachwycona nie tylko doskonala opieka nad synkiem - ale i troska doktora Michala. Serdecznie dziekujemy panie "doctor my doctor"

Monika

28. lutego 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Serdecznie dziękuje doktorowi Michałowi Kukulskiemu za fachową i jednocześnie bardzo dobrą opiekę lekarską. Za „ludzkie” i indywidualne podejście do pacjenta. Zabiegi, które miałem wykonywane pozwoliły mi wrócić do pełnego zdrowia, a blizny po szwach są niewidoczne. Polecam doktora Michała Kukulskiego jako chirurga, ponieważ pomimo młodego wieku, reprezentuje ogromną wiedzę i zaangażowanie w swoją pracę. Jestem emerytem i miałem wiele doświadczeń związanych z służbą zdrowia, często niezbyt przyjemnych, doktora Michała Kukulskiego mogę jednak polecić jako przedstawiciela służby zdrowia „z powołania”.

Szczepan P.

19. lutego 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Doktor Michał Kukulski to wspaniały lekarz, dzięki któremu pozbyłam się bardzo bolesnych keloidów ( bliznowiec o łącznej dł. 28cm ) powstałych po operacji by-passów. Zanim trafiłam do dr Kukulskiego wcześniej konsultowałam się z innymi chirurgami, którzy twierdzili, że po usunięciu powstaną większe keloidy, ponieważ jest to wada skóry. Obecnie jestem 7 miesięcy po operacji i dzięki perfekcyjnemu wycięciu i zszyciu przez Pana dr rana zagoiła się prawidłowo. Wdzięczna pacjentka.

Urszula J. z Piły

17. lutego 2012

ocena:5

znanylekarz logo

dr Marek Kukulski to lekarz bardzo rzetelny, sumienny i konkretny w podejmowaniu decyzji i udzielaniu informacji. Podczas ostatniego pobytu dwa tygodnie temu miałam możliwość osobiście się o tym przekonać. To lekarz, który godnie reprezentuje biały personel i można mu zaufać.

Wdzięczna pacjentka z Piły

13. lutego 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Byłam pacjentką Wielkopolskiego Centrum Onkologii - Oddział Chirurgii Onkologicznej II. 16 marca 2011 miałam operację prawej piersi w związku ze stwierdzeniem nowotworu. Operację przeprowadził dr Michał Kukulski. Bardzo dobrze wspominam pobyt w szpitalu i przygotowania do operacji przeprowadzonej przez dr Kukulskiego, jak również opiekę po operacji. Dzięki Panu doktorowi mam uratowaną pierś. Pragnę ta drogą serdecznie podziękować za opiekę w szpitalu i wyrazić przekonanie, że jeżeli w naszych szpitalach są tacy lekarze jak dr Kukulski, to nie jest i nie będzie źle z naszą służbą zdrowia.

Jadwiga

9. lutego 2012

ocena:5

znanylekarz logo

Pan dr Kukulski wielokrotnie mi pomógł w zakresie chirurgii estetycznej. Jest niezwykle sprawnym operatorem. Przy tym bardzo opiekuńczy i troskliwy dla swoich pacjentów.

Anna

6. lutego 2012

ocena:5

znanylekarz logo